fbpx

Vita Elos – kabinet specijalizovan za aparatnu kozmetiku

Vita Elos, Novi Sad je kabinet specijalizovan za aparatnu kozmetiku. Za razliku od većine kozmetičkih salona, koji nude klasične kozmetičke usluge, mi smo se odlučili da svoju ponudu usmerimo na jasno određenu vrstu usluga, koje su među vodećim po efikasnosti tretmana u svetu kozmetologije i estetske dermatologije – aparatnu kozmetiku. Na taj način smo u mogućnosti da realizujemo osnovni cilj našeg Kabineta – negovanje prirodnog izgleda naših klijenata, uz sagledavanja fenomena lepote puno šire od trenutnog estetskog pitanja i pitanja aktuelnih trendova, jer lepota nije luksuz, lepota je način života.

Vita Elos | Lice i telo

Foto: Vita Elos

Danas, kada pitanje lepote nije samo pitanje izgleda ili pola, već i stila života, Vita Elos se pobrinula da svojom ponudom raznovrsnih usluga iz domena savremene aparatne kozmetike, omogući podjednako i muškarcima i ženama da svoj izgled vrate u željeno stanje, a potom očuvaju i održe postignute efekte.
U Vita Elos-u je moguće uraditi najraznovrsnije tretmane, koji obuhvataju sledeće: Ulthera terapiju, trajnu epilaciju, trajnu šminku, laserski karbonski piling, depigmentaciju laserom, uklanjanje tetovaža, uklanjanje trajne šminke, radiotalasni lifting, ultrazvučnu kavitaciju i uklanjanje akni ELOS-om.

ŠTA JE APARATNA KOZMETIKA I ZAŠTO JE PRIMENJUJEMO

Aparatna kozmetika podrazumeva korišćenje raznih aparata tokom tretmana, od lasera, preko radiotalasa do ultrazvuka. Ovi aparati, za razliku od onih koji se koriste kod klasičnih kozmetičkih tretmana, su daleko efikasniji, kompleksniji i moderniji. Tretmani koji se rade našim aparatima, odnosno koji se koriste u „aparatnoj kozmetici“ su drugačiji po svojoj vrsti, prirodi, delovanju i dugoročnosti efekata koji se postižu.

Vita Elos | Lice i telo

Foto: Vita Elos

Aparati koje koristimo su: duboko fokusirani ultrazvuk (HIFU tehnologija), 808 Diod laser, multifunkcionalni aparat sadrži 4 manipulatora (Nd:YAG laser, ELOS, manipulator za ultrazvučnu kavitaciju i manipulator za radiotalasni lifting) i aparatura za trajnu šminku. Sva oprema koju koristimo je usklađena sa važećim standardima kozmetologije i dermatologije – klinički ispitana oprema.

NAČIN PRUŽANJA USLUGA U VITA ELOS-u

Specijalizovani Kabinet za kozmetičke tretmane za žene i muškarce, Vita Elos, vam nudi stručnost, efikasnost, visok kvalitet usluga po pristupačnim cenama.
Vita Elos svoju specijalizaciju zasniva na dugogodišnjem iskustvu svog tima: kozmetičara i lekara iz Moskve (peko 10 godina rada u ovom polju) i korišćenju najsavremenijih aparata, koji obezbeđuju maksimalan učinak kod svakog tretmana.

Vita Elos | Lice i telo

Foto: Vita Elos

Cilj nam je potpuno zadovoljstvo klijenata, koje postižemo spajajući dugogodišnje iskustvo, stalno profesionalno usavršavanje i najnovija tehnološka dostignuća iz oblasti savremene kozmetologije sa visokim higijenskim standardima, prijatnim ambijentom i maksimalnom fleksibilnošću u pogledu prilagođavanja termina mogućnostima klijenata. Kod nas, svakom klijentu se posvećuje posebna pažnja – od detaljne analize pojedinačnog ličnog profila klijenta i njegovih specifičnih potreba, preko definisanja vrste i toka tretmana, pa do praćenje ostvarenih rezultata.

USLUGE KOJE VAM NUDI VITA ELOS ZA NEGU LICA I TELA

Vita Elos nudi najsavremenije usluge za negu lica i tela, sa akcentom na usluge podmlađivanja i zatezanja lica i tela, uklanjanja svih estetskih problema sa lica i tela, kao i efikasno reoblikovanje tela. Naše usluge obuhvataju:

1. Ulthera, ultrazvučni SMAS lifting lica i tela

Ultherapy je nehirurški tretman za zatezanje kože lica (u celosti ili parcijalno) i tela (ruke, butine, stomak, zadnjica). Reč je o svetski priznatoj terapiji za podizanje i učvršćivanje kože, korišćenjem fokusirane ultrazvučne energije, kojom se stimuliše nastanak novih kolagenih vlakana u dubokim slojevima kože. Rezultati Ultherapy su dugotrajni (između 1,5 – 3 godine).

Vita Elos | Lice i telo

Foto: Vita Elos

2. Trajna epilacija lica i tela

Trajna epilacija se radi laserski (808 Diod laser) ili ELOS tehnologijom. Trajna epilacija je danas najpopularnija i najdostupnija metoda trajnog uklanjanja malja bez propratnih neželjenih efekata, Može se raditi kao trajna epilacija lica (nausnice, zulufi, uši) ili tela (ruke, noge, stomak, leđa, sedalni deo, bikini zona).

Vita Elos | Lice i telo

Foto: Vita Elos

3. Radiotalasni lifting lica i tela

Radiofrekventni ili radiotalasni lifting (RF-LIFTING) je tretman koji se danas podjednako uspešno, kao najbolji i najefikasniji nehirurški i neinvazivni tretman sa višestrukim efektima, primenjuje i na licu i na telu. Radiotalasni lifting prvenstveno služi za uklanjanje bora i zatezanje opuštene kože i kože bez volumena, te utiče na poboljšanje izgleda i zategnutosti kože celog tela. U pojedinačnim tretmanima, radiotalasima je moguće je tretirati regije lica, vrata, ruku, stomaka, nogu ili zadnjice.

Vita Elos | Lice i telo

Foto: Vita Elos

4. Laserski karbonski piling lica

Laserski karbonski piling je beskontaktna aparatna alternativa klasičnom čišćenju lica koja se radi laserom kao karbonski (ugljenikov) piling. To je najnovija metoda kompleksnog lekovitog pritiska na kožu u vidu neinvazivne procedure nakon koje su rezultati vidljivi odmah: podmlađivanje i čišćenje lica sa efektom poboljšanja tonusa kože i ujednačavanja tena.

Vita Elos | Lice i telo

Foto: Vita Elos

5. Ultrazvučna kavitacija tela

Ultrazvučna kavitacija je savremeni, neinvazivni i nehirurški metod za oblikovanje tela. Kavitacija je metoda kojom se, uz efekte određenih frekvencija ultrazvuka, za kratko vreme postiže gubitak masnih naslaga i celulita u cilju smanjenja obima i reoblikovanja tela.

Vita Elos | Lice i telo

Foto: Vita Elos

6. Depigmentacija laserom

Nd: Yag laserom se efikasno i bez neželjenih posledica (oštećenja tkiva i ožiljaka) uklanjaju sve pigmentne promene na koži čica ili tela: keratoze, hemangiomi, „viseće bradavice“, pege, fleke, mladeži, papilomi, kuperoze.

Vita Elos | Lice i telo

Foto: Vita Elos

7. Trajna šminka usana i obrva

Trajna šminka se radi najsavremenijim aparatima u strogo sterilnim uslovima i prilagođeno svakom klijentu pojedinačno. Pigmenti, koje koristimo, su američkog brenda “Biotouch”, koji su dermatološki testirani.

Vita Elos | Lice i telo

Foto: Vita Elos

8. Uklanjanje trajne šminke

Uklanjanje trajne šminke se vrši laserskim postupkom bez ožiljaka i uz trajne rezultate. uklanjanje trajne šminke sa kapaka, obrva i usana. Svaki tretman se individualno određuje u zavisnosti od kože, tkiva, pigmentacije i mesta tretiranog dela tela klijenta. Najranije uklanjanje trajne šminke je moguće godinu dana od nanošenja trajne šminke, jer je toliko vremena potrebno da se pigment u koži stabilizuje.

Vita Elos | Lice i telo

Foto: Vita Elos

9. Uklanjanje tetovaža

Efikasan laserski postupak uklanjanja tetovaža sa bilo kog dela tela, čiji broj tretmana zavisi od veličine tetovaže i vrste tetovaže.

Vita Elos | Lice i telo

Foto: Vita Elos

10. Uklanjanje akni ELOS-om

ELOS terapija akni je spoj delovanja optičke energije u vidu laserskog zraka i energije elektromagnetnih talasa, koji se emituju u određenom radiofrekventnom dijapazonu. Koristeći ELOS tehnologiju moguće je potpuno uklanjanje ili značajno smanjenje uticaja dva faktora, koji igraju najznačajniju ulogu u razvoju problema akni – propionbakterija (kao prvog faktora) i prekomernog stvaranja kožnog loja u masnim žlezdama (kao drugog faktora). Uklanjanje akni ELOS-om je tretman koji omogućava da se oslobodite neprijatnih i upornih akni i vratite negovan izgled lica.

Vita Elos | Lice i telo

Foto: Vita Elos

EKSKLUZIVNE USLUGE U KABINETU VITA ELOS

Vita Elos je kozmetički kabinet koji je jedan od retkih na srpskom tržištu, koji nudi veći broj anti- aging usluga koje drugi saloni nemaju. Razlog tome je savremena oprema koju koristimo i praćenje novih nehirurških metoda podmlađivanja.
Usluge, koje su pionirske za naše tržišta dostupne u Vita Elos-u, su: duboki SMAS lifting (Ultherapy), laserski karbonski piling i trajna šminka obrva u tehnici “puder obrve”.
Ulthera duboki SMAS lifting, baziran na primeni HIFU tehnologije je trenutno najsavremenija i najefikasnija neinvazivna metoda povećanja tonusa i zategnutosti kože lice (ili druge tretirane regije). Za Srbiju je gotovo potpuno nepoznat anti-aging tretman, dok se širom sveta uspešno primenjuje već neko vreme, zbog svojih izuzetnih dugoročnih efekata – povećanje čvrstine kože i mladalački izgled podjednak efektu estetske hirurgije. Zategnutost tretirane regije, primenom Ulthera dubokog SMAS liftinga se postiže primenom fokusiranog ultrazvuka, dakle bez skalpela, već potpuno prirodno, neivazivno i bezbolno i bez neželjenih nuspojava. Usluga Ulthera je procedura koja se ubraja među najefikasnije i najpreciznije oblike termo liftinga, kao alternativa operaciji.

Vita Elos | Lice i telo

Foto: Vita Elos

Laserski karbonski piling je mnogima postupno nepoznat kao sveobuhvatni tretman lica, čak i pojedinim dermatolozima. Ovaj tretman je izuzetno popularan u svetu upravo zbog svog kompleksnog efekta kada je lice u pitanju: poboljšava stanje kože, pojačava kolagen, podmlađuje i efikasno smanjuje upalne procese. Laserski karbonski piling lica vraća licu svežinu i prirodan izgleda već nakon jednog tretmana. Kada se trebate odlučiti za tretman Laserski karbonski piling: proširene pore kože, upala masnih žlezda, hiperpigmentacija, problematična koža, smanjena elastičnost i starost kože, kozmetički problemi kože (ožiljci posle akni), akne u aktivnoj fazi.
Puder obrve su nešto potpuno novo za naše tržište, ali dostupno u Vita Elos-u. Reč je o tretmanu trajna šminka obrva, ali u jednoj potpuno novoj tehnici. “Powder eyebrows” ili “puder obrve” je danas jedna od najpopularnijih tehnika zahvaljujućim svim prednostima ove tehnike trajne šminke obrva. Trajna šminka obrva u ovoj tehnici se radi kao blago polutransporentno senčenje na veoma maloj dubini, zbog čega obrve izgledaju gušće, punije i negovanije. U zavisnosti od gustine bojenja (senčenja), trajna šminka obrva u tehnici “powder eyebrows” ili “puder obrve” daje nekoliko različitih efekata, sve u skladu sa željama klijenata: potpuno prirodne obrve, jarke i glamurozne obrve ili polutransparentne obrve.

Budimo u kontaktu

Vita Elos
Janka Čmelika 53
21000 Novi Sad
Srbija

+381 65 201 21 10
kontakt@vitaelos.rs
www.vitaelos.rs