fbpx

Podmlađivanje lica laserom

Šta nam donosi 4D i 5D podmlađivanje lica laserom

Ukoliko želite da investirate u vaše lice i voleli biste da to bude brzo, bezbolno i neinvazivno, onda su 4D i 5D tretmani laserom pravi izbor za vas. Koncipirani kao nehirurške metode, ovi tretmani pružaju odlične rezultate u podmlađivanju lica, u tolikoj meri da imaju potencijal da se njihovi rezultati mogu porediti sa invazivnim tretmanima kao što su klasičan hirurški fejslifting, injekcije botoksa i injekcije filera.

Šta su to 4D i 5D tretmani podmlađivanja lica laserom?

Kao što smo već naveli, oba tretmana su neinvazivna a izvode se uređajem najnovije generacije – SP Dynamis, Fotona. Ovi tretmani konkretno targetiraju pojave sa kojima svi imamo manje ili više iskustva i to su bore, neujednačeni ten i izmenjena tekstura koze, kao i opuštena koža lica.

Tretman se odvija u četiri ili pet koraka i u svojoj osnovi stimuliše kontrakciju postojećeg i sintezu vaseg novog kolagena. Instant rezultat koji možete očekivati je poboljsanje zategnutosti kože, a vremenom ćete primetiti da vam je koža i elastičnija. Peti korak tretmana posebno je namenjen periokularnoj (predeo oko očiju) regiji lica i njegova dodatna funkcija je dopuna efikasnosti prethodna četiri protokola tretmana.

Sam tretman traje samo tridesetak minuta i rezultati budu odmah vidljivi a vremenom postaju i sve izraženiji. Nakon tretmana se pojavljuje kratkotrajno crvenilo koje se brzo povlači nagovestavajuci rezultate tretmana koji budu dugotrajni. Iako su rezultati vidljivi odmah, svako lice je priča za sebe i stoga je preporučljivo da uradite 3 vezana tretmana, svaki na mesec i po dana, a potom tretmane ‘odrzavanja’ – po 1 tretman svakih 6 meseci.

nega lica laser tretmanom
Foto: Envato Elements

4 faze 4D tretmana podmlađivanja lica

4D tretman podmlađivanja lica se sastoji od četiri zasebna tretmana ili protokola neinvazivne rejuvenacije koze lica. Te „dimenzije“ su SmoothLifting, FRAC3, PIANO i SupErficial, uz pomoc kojih se postize tretiranje svih postojecih slojeva koze, a u cilju stimulacije i zatezanja vec postojeceg i sinteze novih kolagenih vlakana. Tu je i zavrsni korak u vodu laserskog pilinga povrsinskih slojeva epiderma cime se znacajno resavaju nesavrsenosti na kozi u vidu hiperpigmentacija i oziljaka, a dok se u isto vreme znacajno popravlja tekstura i ten koze.

Prednosti 4D i 5D tretmana podmlađivanja lica

4D i 5D tretman podmlađivanja lica obezbeđuje obnavljanje stare kože i daje dugotrajne rezultate. Od najistaknutijih prednosti tretmana izdvojili bismo sledeće:

  • Tretman je neinvazivan i ne podrazumeva korišćenje injekcija,
  • Tretman ne uzrokuje post-operativne ožiljke,
  • Osim na zatezanje i elastičnost kože, tretman smanjuje vidljivost ožiljaka, bora i hiperpigmentacija,
  • Tretman kratko traje a proizvodi dugotrajne rezultate i na polju poboljšanja teksture kože.

Prepustite brigu o izgledu vaše kože stručnjacima dermatološkog laser centra Epilion

Izbor stručnjaka kojima ćete poveriti negu vašeg lica predstavlja delikatan proces u kome je vrlo važno da se vodite postignutim rezultatima i godinama iskustva kojima dermatološki centar koji razmatrate može da se pohvali. Poverenje koje dajete nije malo i stoga je važno da budete sigurni da je briga o vašem licu u sigurnim rukama.

Koristeći najnovije tehnologije i dugogodišnje iskustvo brige o koži, dermatološki laser centar Epilion nudi vam kvalitetnu i pouzdanu negu vašeg lica.

Stoga ne oklevajte i zakažite pregled u Epilion derma laser centru ili se o tretmanima i kontektnim potrebama vaše kože informišite telefonom, u razgovoru sa nekim od ljubaznog osoblja. Ukoliko se odlučite za tretman, vrhunski stručnjaci laserske dermatologije u Srbiji dočekaće vas u prijatnom ambijentu i osim samog tretmana, porazgovaraće sa vama i o neophodnim drugim koracima održavanja zdravlja kože lica koji će vam pomoći da produžite rezultate i o svom licu vodite brigu na kvalitetan način.