fbpx

Skinfinity Aesthetic Center – opuštajući ambijent u srcu Vračara

U srcu Vračara i u blizini Čuburskog parka, naš Skinfinity Aesthetic Center je zauzeo značajno mesto u ponudi tretmana za negu i ulepšavanje kože. Naš prijatni i opuštajući ambijent uz stručni tim saradnika ponudiće vašoj koži najmodernije oblikovanje tela, uklanjanje celulita, trajnu epilaciju i različite anti-age tretmane.

Pristup našim klijentima je individualan i na prvom pregledu utvrđujemo odgovarajući tip tretmana kože. Uz stručno osoblje, proverene i sertifikovane aparate koji koriste najmoderniju tehnologiju, vaš tretman kod nas će od samog početka učiniti da se osećate zadovoljno, a posle postignutih rezultata i kvalitet života će biti drugačiji.

Skinfinity Aesthetic centar se odlučio za najmoderniji diodni laser najpreciznije Nemačke tehnologije sa tri talasne dužine za epilaciju zbog bezbednosti i uspešnosti trajnog uklanjanja dlaka. Ovim laserom se mogu tretirati svi tipovi kože, svi tipovi dlačica i može se raditi tokom cele godine. Uvereni u efikasnost rada našeg lasera, kreirali smo Infinity pakete koji obuhvataju ukupno potreban broj tretmana (u većini slučajeva to je 6-8 tretmana), ali i garanciju doživotnog održavanja tretirane regije…. mada smo sigurni da za to neće biti potrebe. Iskustva naših klijenta su izuzetno pozitivna već nakon prvog tretmana, a nakon 2-3 tretmana imamo vidno dobre rezultate i prezadovoljne klijente, što nam je najbitnije i što nam je najbolja potvrda da smo izabrali pravi aparat za trajnu epilaciju.

Ukoliko želite da se rešite dosadnog i upornog celulita, a zatim i viška masnih naslaga, Skinfinity Aesthetic centar nudi anticelulit tretmane pomoću akustičnih ili schokwave talasa AWT aparatom, razbijanje masnih naslaga aparaturno ultrazvučnom lipolizom, RF tretmane kojima zatežemo kožu tela i limfnu drenažu kojom uklanjamo višak tečnosti i toksine iz organizma. U našem centru koristimo aparat Ballancer 606 koji je trenutno najpopularniji uređaj za limfnu drenažu u svetu. Presoterapija (limfna drenaža) je omiljeni tretman kod većine žena jer ujedno relaksira i oslobađa od stresa, a često ga koriste i sportisti prilikom oporavka.

Koža lica nam je još jedna od specijalnosti: mezoterapija lica Dermapenom i ostali popularni anti-age tretamani za redukciju bora i podmlađivanje kože, kao i radiotalasni lifting lica za sve one koji žele da se neguju i podmlade bez hirurških zahvata.

Uz savremene tretmane lica nudimo i najnoviji najnoviji T35P piling koji uz masažu lica na vrlo brz i jednostavan način zateže kožu lica, ujednačava ten i pigmentaciju, redukuje bore ,strije i može da se radi u bilo kom periodu godine.

Voditi računa o svom fizičkom izgledu danas je postalo deo savremenog načina života kako žena tako i muškaraca.

Naš estetski centar je u saradnji sa doktorom Nemanjom Petrovićem i njegovom ordinacijom za usluge estetske medicine kao što su procedure sa hijaluronom,botoksom itd, Takođe naš centar pruža i usluge nutricioniste mr ph Nebojše Popovića.

Priredila tekst: Mr ph Nataija Milićević