fbpx

PRP plazma tretman – Diva poliklinika

PRP plazma tretman po ceni od 180 e samo u avgustuDiva poliklinika.

Jedna od veoma traženih procedura za podmlađivanje kože je PRP tretman tokom kojeg se koriste faktori rasta iz krvne plazme samog pacijenta. Time se omogućava regeneracija tkiva i bolji protok krvi u koži. Koži se popravljaju tonus i elastičnost, te podstiče stvaranje novog kolagena.

Foto: Diva poliklinika

Platelet Rich Plasma je bogata trombocitima (krvnim pločicama).Dobija se centrifugiranjem krvi pacijenta, serum koji se injektira u kožu je pun trombocita kojih ima i do 4 puta više nego što je to uobičajeno u krvi, koji ispuštaju faktore rasta. Već više od decenije ova procedura za podmlađivanje je izuzetno popularna zbog efekata koji se pomoću nje dobijaju.

Ovaj tretman pomaže tkivu da se regeneriše i zato se koristi kako za podmlađivanje, tako i za lečenje osteoartritisa i povređenih tetiva i hrskavice. Ova terapija predstavlja jedno od savremenih dostignuća u medicini, a njena prednost je ta što koristi prirodnu sposobnost organizma da zaceli. Primera radi, kada se posečemo, odbrambena reakcija tela je da privlači trombocite na to mesto kako bi se ubrzao proces zarastanja rane.

Pozovite polikliniku “Diva” na jedan od brojeva telefona: 011 334 21 31 ili 063 338 334 i zakažite BESPLATNU konsultaciju.

Ponuda PRP plazma tretman
Cena 180 e KLIKNI za kompletnu ponudu
Kontakt Poliklinika DIVA KONTAKT
Ponuda važi do: Samo u avgustu