fbpx

Mezoterapija lica – Diva poliklinika

Mezoterapija lica po ceni od 60e samo u julu – Poliklinika Diva.

Mezoterapija je savremena procedura za podmlađivanje koja se koristi u estetskoj hirurgiji i dermatologiji.
Pomoću ove metode se mikroinjekcijama u srednji sloj kože ubrizgavaju prirodni sastojci u obliku koktela, odnosno vitamini (A, B, C, E i K), minerali, antioksidansi, aminokiseline, hijaluronska kiselina i faktori rasta, to jest ono što koži nedostaje. Zato mezoterapija dovodi do poboljšanja ishrane kože, bolje hidratacije i protoka krvi, a uz to stimuliše stvaranje NOVOG kolagena u koži i umanjuje bore, te na taj način usporava starenje.

Zbog svega toga, mezoterapija je poznata i kao tretman večne mladosti.

Mezoterapija lica | Lice i telo
Foto: Diva poliklinika

 
Potrebno je naglasiti da se mezoterapija prvenstveno koristi u preventivne svrhe, kako bi se usporilo i odložilo starenje i nije zamena za laser, facelifting ili hijaluronske filere. Mezoterapija vraća sjaj kožiizjednačuje i popravlja tendaje svežiji i podmlađeni izgledhidrira kožu i vraća joj elastičnost.

Zato je ova procedura, kada je reč o starijoj koži, sjajan izbor za podmlađivanje u kombinaciji sa drugim estetskim procedurama.

Neka i Vaš prvi i rani izbor bude procedura koja odlaže nastanak bora i starenje! Pozovite polikliniku “Diva” na jedan od brojeva telefona: 011 334 21 31 ili 063 338 334 i zakažite BESPLATNU konsultaciju.

Ponuda Mezoterapija lica
Cena 60e KLIKNI za kompletnu ponudu
Kontakt Poliklinika DIVA KONTAKT
Ponuda važi do: Samo u julu