fbpx

Menssana – laserska liposukcija (Smart Lipo)

Ponuda je istekla – posetite sajt klinike Menssana za informacije o novim popustima! U nastavku teksta stoje podaci o starom popustu.

Menssana nudi 20% popusta na lasersku liposukciju (Smart Lipo). Nalaze se u prelepom ambijentu Košutnjaka, u ulici Kneza Višeslava 36, u prostoru od preko 400m2, okruženom šumom.

Menssana postoji dugi niz godina, pruža mir, negu, znanje i savremene metode lečenja. Prate sve svetske trendove estetske hirurgije, odabiraju najbolje metode i primenjuju. Ljubaznost, stručnost i savesnost osoblja Menssane doprinose udobnosti boravka i prilagođeni su pojedinačnim zahtevima i različitim potrebama svakog pacijenta.

Foto: Menssana

Laserska liposukcija je operativna metoda kojom se selektivno odstranjuje masno tkivo sa delova tela na kojima se prekomerno nataložilo. Potom se kroz mali rez na koži (3-5 mm) uvlači kanila, te se putem vakuuma, laserski asistirano usisava masno tkivo. Na taj način masne ćelije su zauvek uklonjene sa tog mesta. Treba napomenuti da liposukcija nije metoda mršavljenja, već oblikovanja tela.

Ponuda Ponuda je istekla
Cena
Kontakt Menssana KONTAKT
Ponuda važi do: Ponuda je istekla