fbpx

Lasersko uklanjanje strija – Diva poliklinika

Ponuda je istekla – posetite sajt poliklinike Diva za informacije o novim popustima! U nastavku teksta stoje podaci o starom popustu.

Snažan efekat u lečenju strija pruža laser. A iskustvo lekara specijalista u poliklinici “Diva” potvrđuje i dosadašnje nalaze drugih stručnjaka, da je efikasan u borbi protiv strija tretman frakcionisanim ER: Yag laserom. Tokom te procedure laserski zrak podstiče kožu da proizvodi NOVI kolagen i elastin, i to bez uticaja na okolno tkivo, čime se postiže da je koža nakon tretmana boljeg kvaliteta, glatka, zategnuta i elastična.

Lasersko uklanjanje strija | Poliklinika Diva | Lice i telo

Foto: Poliklinika Diva

Frakcionisani laserski zrak pravi mikroskopske ranice duboko u koži, upravo tamo gde strije i nastaju, te omogućava da se površinsko tkivo obnovi u roku od 24 sata, dok se istovremeno u dubljim delovima kože podstiče stvaranje elastina i kolagena, a piling efekat dodatno umanjuje vidljivost strija.

Na taj način se postiže efekat zadebljanja kože na mestima gde se strije nalaze, odnosno tamo gde je postala tanja. Tako se postiče da se strije ublaže za čak 50% do 60% u periodu od 2 do 4 meseca tokom kojih se primenjuju laserski tretmani (što sve zavisi od tipa kože, godina pacijenta i tipa strija, ali i zdravstvenog stanja).

U periodu između dve procedure lekari ne preporučuju sunčanje tretirane regije.

Ponuda Lasersko uklanjanje strija
Cena
Kontakt Poliklinika DIVA KONTAKT
Ponuda važi do: Ponuda je istekla