fbpx

Botoks tretman – Medica Life

Botoks tretman po ceni od 200eMedica Life.

Kozmetički botoks je prečišćeni protein, dobijen od Clostridium Botulinum bakterije. Botox deluje samo na mimične bore, a ne i na one nastale prirodnim starenjem kože ili dejstvom sunca, zato je on pravi tretman za one koji se veoma izražajno mršte, smeju, čude, ali i one koje žmirkaju. Kada se ubrizga u mišić u vrlo malim dozama botoks blokira nervne impulse tih mišića što prouzrokuje gubitak dinamičkih bora. Upotreba botoksa predstavlja jedan od najčešćih načina borbe sa borama u estetici. Efekat botoksa je vidljiv nedugo nakon zahvata. Prvi znaci i promene su vidljivi već nakon dva dana od apliciranja, a potpuni efekat je vidljiv već nakon sedam dana.

Foto: Medica Life

Upotreba botoksa za lice može da se prenese i na druga područja, kao što je vrat ili žlezde. Botoks će uspešno otkloniti i bore na vratu, a njegovo ubrizgavanje u predelu znojnih žlezda, smanjiće ili otkloniti pojavu znojenja u pazušnom predelu (aksilarni botoks).

Naziv Botoks (Botox) je zaštićeni znak kompanije Allergan, sa kojom Medica Life ima potpisan ugovor o saradnji i čije preparate koristi u pomenute svrhe. 

U centru Medica Life, ove procedure izvodi dr. Nemanja Petrović, obučen i sertifikovan od strane kompanije Allergan za apliciranje svih vrsta filera i botoks preparata. Svaki pacijent dobija lični karton, gde svaki preparat ima svoj jedinstveni broj koji se prenosi u karton klijenta koji nosi sa sobom, kako bi se pratila kompletna istorija aplikacija.

PonudaBotoks tretman
Cena200 e za dve regije KLIKNI za kompletnu ponudu
KontaktMedica Life KONTAKT
Ponuda važi do:Nije precizirano