fbpx

Anticelulit program – Anti Aging Studio

Ponuda je istekla – posetite sajt Anti Aging Studia za informacije o novim popustima! U nastavku teksta stoje podaci o starom popustu.

Celuzit Express je anticelulit program koji je Anti Aging Studio razvio u saradnji sa vodećim svetskim kućama iz oblasti estetske medicine.

Anticelulit program - Anti Aging Studio - Lice i telo

Foto: Anti Aging Studio

KAKO DELUJE ANTICELULIT PROGRAM ANTI AGING STUDIA?

Primena novih tehnika, specijalnih hot & cold gel-seruma i unapređenih koktela za mezoterapiju omogućila nam je da vreme potrebno za postizanje željenih rezultata bude duplo kraće nego kod klasičnih tretmana. Ovo je brzo rešenje kada situacija to zahteva! Ovaj način tretiranja nam, pored ubrzane redukcije celulita, omogućava da brze dođemo do elastičnije i zategnutije kože uz vidljivo smanjenje obima. Efikasnost ovog programa nam iz dana u dan potvrđuju klijenti svojim pitanjem: Da li je moguće da ja već primećujem razliku?

Anticelulit program - Anti Aging Studio - Lice i telo

Foto: Anti Aging Studio

KOJE SU GLAVNE PREDNOSTI PROGRAMA?

Individualan pristup – izbor optimalne kombinacije tretmana za svakog klijenta posebno – i personalizovan program koji se potrebama i mogućnostima klijenta. Kombinuje različite anticelulit metode i tretmane za sinergičan učinak. Rezultati kao što su poboljšanje izgleda kože i osećaj lakoće u nogama su vidljivi rezultati već na početku. I, iako postignut za dvostruko kraće vreme od uobičajenog, rezultat je dugotrajno održiv.

Ponuda Anticelulit program
Cena
Kontakt Anti Aging Studio KONTAKT
Ponuda važi do: Ponuda je istekla